Inbjudningskort till 7-års kalas

20 januari 2019: Inbjudningskort till 7-års kalas.

Hej,

Nu är det inte långt kvar tills jag blir mamma och då är det lika bra att börja öva på inbjudningskort till barnkalas. Även om det dröjer några år tills det lilla livet fyller 7 år så kan samma teknik användas till andra åldrar också. Jag ville göra ett enkelt kort med få tekniker så valde att enbart använda mig av kortstomme och papper som jag stansade ut motiv i samt lim för att fästa detta på kortstommen.

Jag hittade ett prickigt papper till bokstäverna som jag tycker gör sig riktigt bra. Första bokstaven på ett kort eller i en mening vill jag väldigt gärna ha stor. Tyvärr har jag inte de stora bokstäverna i dies så för att komma runt detta valde jag att använda l som ett stort I.

Så här blev resultatet

Lycka till med era inbjudningskort!

// Sandra

Materiallista

Kortstomme
Prickigt papper
Enfärgat papper
Bokstavsdies
Sifferdies
Figurdies

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s