Kort till vuxna och present-boxar för barn

19 februari 2019: Kort till vuxna och present-boxar för barn.

Hej igen!
Idag tänkte jag visa upp en blandning av olika kort och present-boxar, till både vuxna och barn, med olika format och motiv!

Snart kan vi börja se fram emot vårens härliga färger, men än är det lite gråa färger i naturen. Så jag tänkte visa ett enkelt kort, gjort med ett uppstämplat motiv , som är så snyggt i sig själv så att man inte behöver färglägga motivet.

Här har jag tagit ett blått cardstock i formatet 15*18 cm, sedan skärt till ett vitt & blått cardstock i olika storlekar som får rama in motivet, som är uppstämplat på ett melerat-beige färgat papper ifrån det fina pappersblocket Vintage från Craft & You, 6*6 inch, med 36 blad i blandade härliga färger & mönster. Ramade sedan in motivet ytterligare med de snygga chipsboardsen , finns i många fina utförande , ni hittar dem här. Det ger en fin detaljrik utsmyckning på ett kort som i övrigt är enkelt gjort.

Nästa kort kan man skicka/ge bort, bara som ett hälsnings kort till någon som gillar katter eller som ett gratulations kort.

Här valde jag ett aprikos- färgat 15*15 cardstock som jag dekorerade med det fina vintage pappret.

Jag ville ha känslan av lite inomhusmiljö, så jag mätte ut ett fönster så den utstansade rutan med katt passade och på den bakre sidan limmade jag fast ett motiv som jag först hade mätt ut och sedan skar jag till en cardstock bit som fick sitta på ” framsidans”- baksida. Jag satte 3D kuddar under katten för att få lite avstånd så det ser ut att vara en bit ifrån, när katten tittar längtansfullt ut.

Dekorerade med peel-off stickers både på framsidan & insidan, vilka jag använt hittar ni i länklistan.

Tänk så dekorativt det blir på en gång med peel-offs.

Nästa kort har jag gjort i en annorlunda staffli- vikning, men som lätt kan vikas ihop och skickas . Sparsamt dekorerad för att passa till flera olika tillfällen med skriv-sidan i botten av kortet. Här är det vit cardstock dekorerad med vintage pappret, klippte ut en cirkel av spegelblankt papper, samt satte fast en fin 3D- Die- cut blomma , som jag bara använde ena delen utav istället för att bygga upp den, finns massor av fina 3D die-cuts att välja på,. avslutningsvis dekorerade jag med den fina fjärilen, som finns i olika färger,. som du sedan hittar i material -förteckningen nedan .

Sist men inte minst , måste de små få något fint att titta på också. Här har jag valt att göra en Rund ask för små smycken , en ask i form av en penna , som man kan lägga något litet inuti, en kul grej för skol -barn . Samt att jag tycker att en liten Dam också behöver ha en handväska, det är ju en självklarhet för att ha lite nödvändiga saker i.. eller hur!

Till Pennans papper har jag använt mig av vit cardstock som grund och sedan dekorerat med olika mönster & färger från pappersblocket Christmas-Time , pell-off med både text, bårder samt en rosa sammet peel-off blomma.

Väskan är gjord av en mall Dutch Doobadoo bag, som finns i webb-butiken, jag valde att göra sidor till väskan så att den unga damen” ska kunna sätta lite saker i väskan och jag satte på en rund liten kardborre -fästanordning under locket och på framsidans nederkant ,så den går att stänga. Här valde jag lila cardstock som bas-färg och dekorerade med vintage pappersblocket, Peel-offs i lila, samt en söt liten 3D die-cut .

En söt liten smyckes -ask , har man väl alltid plats för på sminkbordet , som blir en söt liten prydnad i sig där den står. Här använde jag mig av ett 6*6 inch block-Royal Christmas.

Hoppas att du blev inspirerad att göra lite olika alster.

Ha det så gott till nästa gång! // Marianne

// scrapbookermajan på instagram

Material-Lista:

Kort 1.

Chipboard

Cardstock- Butterfly and Flowers

Clearstamp-Scene with stream and bridge

Kort 2.

Die cut topper- landskap

Peel-off-raka bårder

Peel-off- LOVE

Cardstock

Peel-off-Bladgirlang

SidenBand-Santori-Gorjuss 6 pack

Kort3.

3D -Die-Cut

Fjärilar

Kort 4. Pennan

Pappers-Block-Royal Christmas

Peel-off -rosa veelveten blommor

Peel-off -raka bårder

Peel-off Bokstäver

5. Väskan

Cardstock och pappers block vintage som övriga alster.

Mall Dutch Doobado-Väska

Peel-off-vågiga bårder

3D-Die-Cut Barn-motiv

6.Asken

Pappersblock-Royal-Chrismas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s