En layout 3 olika kort

27 februari 2019: En layout 3 olika kort.

Idag har jag gjort lite olika kort med utgångspunkt från samma die creatable layout från Marianne design. Man får med jättemånga olika dies i förpackningen och det går att vrida och vända på layouten för att variera. 

Bebiskort

Mitt första kort blev ett sockersött rosa och vitt kort till en liten tjej. Jag har lämnat en ruta tom, här ska namnet in. Hjärtat och texten Love ingår i setet, de andra delarna kommer från olika dies.

Manlig kort

Det andra kortet har jag valt lite murrigare färger på, här har jag också rotat lite i min låda med spillpapper. För att få till västen har jag först stansat ut framstycket till kavajen och sedan har jag snedklippt nederkanterna, jag har även kortat ärmarna på skjortan.

Svart och vitt

Det tredje och sista kortet har jag valt att förutom layoutdiesen enbart använda mig av stämplar på. Detta är lite av en utmaning för mig eftersom jag alltid använder mig av massor med olika dies.

Jag hoppas att ni blir inspirerade av att skapa flera olika kort med samma layout.
Ha det så gott!
/Anethe

Materialförteckning

Mönstrat papper och cardstock
Wild rose studio Poet’s kitchen
Amy design It’s a mans world
Amy design Vintage vehicles
Studio light nr 44
Card deco Foil paperpack
Precious Marieke Romance
Precious Marieke René Speelman Jabbertje
Cardstock 12″

Dies
Crealies Grattis
Marianne design Elines panda & bear
Marianne design Elines baby essentials
Marianne design Creatable champagne
Marianne design Creatable layout
Marianne design Mens wardrobe

Stämplar och färger
Marianne design Elines baby
Jeanines art Vintage flowers
Amy design Vintage vehicles

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s