Mjukstarta – skapa kort från ett Studio Light Die Cut Bloc

18 augusti 2019: Mjukstarta – skapa kort från ett Studio Light Die Cut Bloc.

Studio Light har ett die cut bloc där man som väl inbiten kortmakare skulle tycka det passar en nybörjare utmärkt. Dels att få tips på olika layouter och färgkombinationer. Och hjälp på traven överhuvudtaget. Men rackarns, vad roligt det var att komma på olika kombinationer.

Detta Studio Light Die cut bloc har jag använt:

På bilderna nedanför ser ni mitt alster till vänster eller överst, och Studio Lights förslag till höger eller nedanför mitt. Jag upptäckte att jag hade svårt att hålla mig till originalet och gjorde lite som jag ville. Konstnärlig frihet kallas det fint tänker jag 😉

Materiallista:

Stansblock
Stämplar
Stämplar
Foam Dots

Tills nästa gång// Jenny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s