Säg ”Hej” till hösten

9 september 2019: Säg ”Hej” till hösten.

Vi har kommit in September så idag vill jag säga ”Hej” till hösten. Det jag gillar med hösten är att nu kan man krypa upp i soffan med en bra bok och filt samt tända levande ljus och bara njuta. Tänk er att få sitta inne när höst stormarna härjar utanför fönstret.

Jag började med att stämpla olika stämplar på ett papper från pappersblocket ”Flower Vibes” från Craft&You. Jag har en liten plan så därför höll jag mej till endast tre sidor.

IMG_2063

Från samma block klippte jag till ett annat papper med blommor på. Stämplade även några olika stämplar även på detta papper.

IMG_2064

Därefter stämplade jag ut ordet ”HEJ” några gånger utav spillbitar av cardstock. Hur många gånger man skär ordet är en smak sak.

IMG_2065

Jag använde även den söta Push-out bilden med en ekorre som tycks säga ”Hej” till den lilla fågeln. Ett matchande pappet runt om som ram fick det också bli. Mätte samtidigt ut vart jag ville ha ordet ”Hej”.

IMG_2066

När jag var nöjd med placeringen så kommer det spännande ögonblicket när man skall skära ut ordet. Så håll tummarna att det inte blir felvänt. Ritade även en liten stöd linje med blyerts för att få det rakt.

IMG_2067

De utstansade bokstäverna limmade jag sedan ihop för att få en 3d effekt. De enfärgade i botten och de utstansade ifrån bilden överst. Hur många lager av den enfärgade är en smaksak jag har använt 4 lager.  Limmade sedan på dessa där jag tidigare hade stansat ut ordet ur bilden. Ritade även med en svart penna runt om lite försiktigt för att markera ordet.

IMG_2069

Till sist fäste jag hela bilden på ett baskort ca 15×15 cm samt pyntade med några blommor,blad och lite Nuvo drops.

IMG_2070

//Marie

Materiallista:

Craft&You Flower Vibes small paper pad 6×6

3D Pushout – Jeanine’s Art – Young Animals – In the Forest.

Marianne D Clear Stamps Henriëtte`s art

Marianne D Clear Stamps Henriëtte`s elements

Studio Light Clearstamp 210x148mm A5 Grunge Coll. nr.341

Cardstock linen carton Holly Jolly 12×12

Marianne D Decoration Daisies

Marianne D Decoration Carnations

Nuvo crystal drops.

Die Fantastic Flowers Leaves.

Sizzix Bigz XL Alphabet Die Society (liknande)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s