Less is more – CAS

17 oktober 2019: Less is more – CAS.

Idag vill jag visa att det med små medel går att kreera kort som på sitt enkla sätt ändå talar till mottagaren.

Det är så lätt att dras med i överflödet av härliga dies, stämplar, papper och alla olika färdiga dekorationer, att det lätt glöms bort att jag inte behöver alla nyheter som kommer för att utveckla mitt eget skapande.

Så här kommer mina tre alster som jag lekte fram med tanke att ett skulle vara med i en tävling… som jag sedan glömde skicka in till i tid.

Färdigt mått 4″*6″, jag utgick från vit cardstock, 1 blå och 1 grön ink distress, 2 bildstämplar och 1 textstämpel och en stencil.

Jag började med att maska delen där jag ville ha bildstämpeln med en ut punshad 3″cirkel, därefter byggde jag upp mark o himmel med distresserna och avslutade med stencilen med prickar. Därefter stämplade jag motiv och text..färdigt

Färdigt mått 4,5″*5 3/4″. Vitcardstock 1 st 4″*5 1/4″ där jag använde mig av den cirkel som jag på det första kortet använde som mask, stäplade motiv på cirkeln placerade ut den på cardstocken och stämplade text bredvid. Tog sedan ett cardstock i grönt 4,1/4″*5,5″som jag fäste bakom och avslutade med att färsta ett vitt cardstock 4,5″*5 3/4″ längst bak… färdigt

Sista kortet blev helt i grönt 4 3/4″*6 3/4″ färdig strl. Punshade ut två cirklar 3″ som jag stämplade motiv på ena och text på andra, chalkade kanterna i grönt. Placerade ut dem på ett vitt cardstock 4″*6″, tog ett grönt cardstock 4 3/8″*6 1/8″ som jag fäste mellan de båda vita cardstocken…färdigt

Materiallista

Cardstock

Stämpel text liknande

Stämpel motiv

Stencil

Distress ink

Lim

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s