DIY Avdelare för småsaker

27 oktober 2019: DIY Avdelare för småsaker.

När jag ”städade” pysselrummet sist kände jag att jag ville ha något jag kan ställa alla mina Florella blompaket och alla förpackningar med halvpärlor m.m i. Ett av mina motto är: Du behöver inte uppfinna hjulet om det redan är uppfunnet. Sagt och gjort började jag dammsuga YouTube efter en tutorial. Nedan kommer en massa bilder där du får de exakta måtten på det du behöver och jag tror inte att det behövs så mycket mer sagt. Bildkavalkad följer…

Siffrorna till höger syns dåligt. Det står 2 /8 inch.

När man nu ska montera ihop den föreslår jag en limpistol. Givetvis går det bra med vanligt lim, Men det tar en evinnerlig tid innan det torkar och man kan gå vidare.

Sen fyller du facken med precis vad du vill.

Materiallista:

Chipboard/wellpapp. Vilket som går bra. Eller Cardstock

Mönsterpapper

Lim

Tejp

Halvpärlor

Blommor

Tills nästa gång// Jenny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s