Till en man

31 oktober 2019: Till en man.

Idag bjuder jag på ett kort och en tag modell större passande till en man. Jag har använt mig av lite mer höstliga färger och stilen är en blandning av lite vintage, steampunk och natur.

För att få 3D effekt har jag jobbat med lager på lager med papperen och de utskurna detaljerna har jag limmat ihop i 3 lager.

Kortet är 6″*6″ färdig storlek så har använt bascardstock i strl 6″*12″ som jag bigat vid 6″ på sidan som är 12″. Jag distressade kanterna på alla lager av cardstock med ton i ton distress, detta för att skapa lite mer liv och djup i kortet.

Tagen är 4,2″*9″ färdigt mått. Tanken är att kunna använda den antingen som vanligt kort eller som en flasktag. De olika lagren cardstock har jag skurit till på frihand utifrån vad jag tyckte såg bra ut.

Jag har använt mig av de negativa delarna av djur diesen, tycker att det är ett bra sätt att kunna använda ”skräp bitarna” i mitt skapande också. Kugghjulen och grattis texten är ihoplimmade i 3 lager för 3D effekt. Blommorna är infärgade med mix media ink och nuvo shimmer powder.

Materiallista:

Cardstock

Stencil magic forest

Papper Vintage objekts

Shimmer powder

Emboss folder

Nuvo micamist

Mixedmedia stencil

Cadence gilding metallic paint

Mini die gentlemans Emporium

Dies moose deer

Dies kugghjul

Blommor

Mix media ink

Stämpel Grunge man

Stämpel one of a kind

Lim

Band

Dies Grattis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s