Nu är det jul igen

3 november 2019: Nu är det jul igen.

Nu är den här igen -JULEN! 😀 Och allt som är förknippat med den. Kanske har någon redan börjat spela julmusik? Okej, kanske inte riktigt än, men vi kortmakare vet att vi behöver vara tidigt ute med skapandet, så jag hoppas att jag kan inspirera er med dessa enkla kort där jag försökt begränsa mig i vad jag använt. I alla fallen har jag använt 3D pushouts och ett och samma pappersblock.

Jag älskar glitterpapper. Det gör allt så mycket festligare på ett så enkelt sätt!

Med en vikning kan man göra ett enkelt kort väldigt speciellt – kom bara ihåg att på något sätt informera mottagaren hur man viker upp det!

Ett avlångt kort sticker ut från mängden. Och det ger i alla fall mig lite variation som oftast håller mig till kvadratiska baser.

Glitterpapper kan användas på flera sätt; att klippa ut former ifrån, ha som bakgrundspapper mm. Om man vill vara sparsam så är mitt tips att skära ut mittendelen som inte syns under det mönstrade pappret så att du får ut det mesta av det.

Ibland är mindre mer. Speciellt vid juletider kan vi bli stressade av allt vi vill hinna med, men då är det bra att veta att vissa saker kan se väldigt bra ut även om man inte lägger ner så mycket tid på det. Kanske vill du automatisera produktionen och skapa en liknande design för alla kort du skickar i år? Hur du än gör så kommer folk att bli glada för hälsningen, och det är väl det som är meningen. 🙂

Materiallista:

3D Push Outs (De jag använde har tyvärr utgått, men här är liknande bilder)

Pappersblock

Cardstock

Trädekorationer

Halvpärlor (Mix 10)

Glitterpapper

Peel-Offs (God Jul, Silver)

Peel-Offs (Hörn)

Peel-Offs (Bårder)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s