Snart är det jul – Stitch and do

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dt-anethe-2.jpg

6 november 2019: Snart är det jul – Stitch and do.

När jag fick hem mitt senaste DT-paket så låg det med något som jag aldrig har provat förut, Stitch and do. Förenklat kan man förklara att man syr med sytråd i papper efter mönster. Jag har broderat ganska mycket tidigare så detta tyckte jag verkade extra roligt. Materialet som jag hade fått var i hösttema både på kortbaserna och tråden, men jag ville göra dem som julkort istället. Detta är ju det absolut bästa med att få vara kreativ, att man gör som man själv tycker blir bäst.

I förpackningen med Stitch and do ingår även en beskrivning hur man ska sy. Man väljer själv vilka färger som man vill ha på tråden på de olika ställena.

Jag hoppas att ni blev inspirerade till att prova att sy på era kort, för visst blir det en vacker detalj?
/Anethe

MATERIALLISTA

Papper och cardstock
Xcut röd metallkartong
Cardstock (vit)

Övrigt
Stitch and do card no 24
Guld sytråd (liknande den jag har använt)
Grön sytråd
Röd sytråd (liknande den jag har använt)
Julstjärna die (liknande den jag har använt)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s