Vinter peel-off blir julkort och fönstermobil

26 november 2019: Vinter peel-off blir julkort och fönstermobil.

Idag blir det en liten beskrivning på hur man kan använda den fina ” winter- peeloff´s ” jag kommer att visa 2 olika varianter men man kan göra på fler sätt.

Jag började med att mäta ut hur stort utrymme jag behövde på cardstock pappret , valde ett ljust CS, jag tog blyertspenna och markerade lite tunt runt fyrkanten där jag skulle lägga peeloff´sen sedan tog jag väldigt försiktigt ut den runda delen, (man måste ta den försiktigt annars finns det risk att den går sönder i de tunnare delarna eller att den helt enkelt klibbar ihop.)

Därefter placerade jag den i mitten av fyrkanten och sedan plockade jag lika försiktigt ut snö stjärnorna och placerade dem runt cirkeln.

För er som hellre vill färglägga motivet finns det alternativ t.ex. fina pennor eller akrylfärg att välja på. Eller distress ink färger för dig som föredrar det.

Jag föredrar att behålla den som den är med ljus bakgrund.

Se bilder:Färgläggnings tips på förpackningen, se bild nedan.

Alternativ 2 , är att göra en fönstermobil, här kan man använda färgat acetat eller genomskinligt vellum-papper.

Och här gör vi som ovan tar ut den runda delen försiktigt och därefter klipper jag ut rundeln, gör ett litet hål med hålslaget uppe och trär ett silverfärgat tunt band igenom, nu är det bara att hänga upp mobilen i fönstret .


Lycka till med ditt projekt av dessa fina peeloff.//Marianne

Materiallista:

Peeloff-Winter-Large

Acetat

Vellum

Cardstock

Dekorations-Band-Olika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s