God Jul med glitter och peel-off stickers

15 december 2019: God Jul med glitter och peel-off stickers.

Var hälsade! 😀

Tiden går fort. Julklappar köps och slås in, granar pyntas, nu är det ljus i alla hus… You get the picture. Julen nalkas. Och vad kan vara bättre för julkänslan än de traditionella färgerna med glitter? Till mitt sista inlägg för det här året har jag gjort något som antingen kan vikas och skickas som ett kort, eller ställas som dekoration någonstans i hemmet.

Så här gör du: Skär till två papper som mäter 19x15cm och med långsidan mot kanten, biga båda papprena vid 9cm och 18 cm. På en av dem skär du ut en cirkel mitt på den bigade linjen (9cm-linjen). Lägg pappren över varandra med de små remsorna på varsin sida. Nu kan du fästa dem genom att tejpa och vika in de smala remsorna så att de fäster på kanten av det andra pappret. Skär en form som är mindre än den utskurna cirkeln och fäst den i ett snöre som du sedan fäster på kortets bigade sida (se bilder). Sen är det bara att dekorera! 🙂

Och med detta vill jag önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Materiallista:

Peel-Offs (Ram)

Peel-Offs (Text och Stjärnor)

Peel-Offs (Hörn)

Cardstock

Glitterpapper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s