LO med kortram

13 januari 2020: LO med kortram.

Nytt år nya utmaningar. Denna gången utmanar jag mej själv med en tavla/LO. Var på kurs i höstas och testade på detta med att stämpla olika stämplar  på ett papper (collage stamning) vilket jag tyckte va kul men tycker inte att det alltid är så lätt att sluta stämpla i tid. Kan ju bli för många stämplar.

Jag började med att ta fram vilken bild jag ville ha inne i ramen. (familjens prins Svinto). Jag stansade ut rammallen i lite grövre papper och vek i alla bigningarna. Sedan lade jag färg som jag blandat lite slarvigt men en brayer.

Sedan var det dags att börja med stämplarna. Jag började med ett enkelt vitt papper 30×30. Tog fram olika stämplar som jag tycker om och stämplade dessa runt kanterna och några mitt i. Det är bra att markera vart på pappret man vill ha ramen (onödigt med stämplar som inte syns). Jag använde även en stencil och lite gesso i några av hörnen. Samt några spray  oxide med en passande färg.

Efter detta är det dags att sätta fast ramen. Denna har jag monterat ihop och även limmat fast mitt kort. För att få lite plats bakom ramen limmade jag på en liten kartongbit som jag hittande i pappersåtervinningen.

Sedan är det dags för den egna kreativiteten. Man tager vad man haver 🙂 Detta hittade jag i mina gömmor.

Bara att limma fast saker som man tycker passar. Man kan även dölja lite skavanker om man så vill. Så här blev mitt resultat. När allt har torkat så limmade jag på tavlan på ett tjockare pappers samma storlek.

Vad har jag använt:

Ram:

Big Frame Dies Essentials nr.209

Stämplar:

Grunge 408

Grunge 409

Grunge 363

Grunge 341

Grunge Collection no.11

Clearstamp A6 Mixed Media nr 249

COOSA Crafts Clearstamps A7

Stamp & Die Cut A6 Basics (liknande)

Färg och övrigt:

Oxide Spray

Gesso

Laser Cut Chipboards

Sequins cup regular

Card Deco Essentials – Lace

//Marie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s