Stitch and do vinterkort

30 januari 2020: Stitch and do vinterkort.

Hej,
Det jag gillar bäst med denna årstid är att jag kan sitta inne och pyssla utan dåligt samvete då vädret inte är så lockande att gå ut i. Här där jag bor dröjer det ett tag till innan våren kommer så när jag skall göra födelsedagskort är det roligt att använda vintriga motiv. Det bästa med vintriga motiv är att de fungerar lika bra till julkort som födelsedagskort. Idag visar jag ett kort från ett set med Stitch and do.

Med detta set kan jag göra 3 olika kort och det som finns med är hålat mönster ark som jag kan brodera, tråd, kortstomme och klippark med 3D-bilder. Det jag behöver komplettera med är tejp, lim och 3D-kuddar samt material och dekorationer till insidan. Även nål och sax behövs för att kunna göra korten.

3D-bilden tycker jag är perfekt till en vinterfödelsedag och att montera den med 3D-kuddar eller foam tape som 1 mm ger ett fint djup. Om det är svårt att klippa ut mindre detaljer så kan en skalpell vara till hjälp.

Jag har i ett tidigare inlägg åt Instila gjort en steg för steg beskrivning för hur broderiet går till. Den kan ni hitta här.

Lycka till med era vintriga födelsedagskort eller andra hälsningar!

// Sandra

Materiallista
Stitch and do
Foam tape
Dubbelhäftande tejp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s