Påskkort

7 mars 2020: Påskkort.

Hej,
Nu när alla hjärtans dag har passerat är det hög tid att börja tänka på påsken, i alla fall för dem som vill göra påskkort och skicka. Till detta kort utgick jag från den söta 3D-bilden med kycklingen. Jag fick en idé om att använda stencilen med vaxkaka till bakgrundens hörn, så jag plockade fram min blending tool och den stämpelfärg som jag tyckte passade bäst. Jag fäste stencilen i hörnet på bakgrundspappret och arbetade mig från hörnet och en liten bit inåt. Jag gjorde på samma sätt vid alla hörnen.

Jag tycker det är svårt att få fram alla färger på ett rättvist sätt när jag fotar så därför fick det blir en närbild på texten för den bilden visar bättre hur färgen blev i verkligheten. Jag stämplade med Memento Angel Pink flera gånger för att få mycket färg trots att det är ljusrosa.

Den blå bården är en dies från Marianne Design. För att få allt utstansat fick jag köra den genom min Big Shot flera gånger samt att jag vände och vred så att trycket kom överallt. När jag monterade 3D-bilden använde jag 1 mm foam tape, vilket jag även använde under ramen till texten.

Insidan höll jag enkel med rosor i ena hörnet och ägg i ett annat hörn. Jag tyckte det räckte med detta tills jag vet vem jag skall ge kortet till så att det då finns plats att skriva en passande hälsning.

Lycka till med Påskkorten!

// Sandra

Materiallista
Cardstock
3D-bild
Stencil
Memento Dandelion och Angel Pink
Stämpel Happy Easter och ägg
Stämpel rosor
Dies bård
Dies vågig oval
Dies rak oval
Blending tool
Foam tape
Dubbelhäftande tejp
Lim

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s