Mixed media tavla (Filmklipp)

8 mars 2020: Mixed media tavla (Filmklipp).

Hej alla glada!

Vattenbaserade markers är vad jag tänkte testa idag. Jag ville prova dem på olika material, med några olika tekniker, så jag tänkte att det bästa sättet att inkorporera allt vore i ett Mixed Media-projekt.

Jag använde dem både som vattenfärger, (dvs jag använde en vattenpensel för att dra ut färgerna och blanda dem med varandra) och som vanliga markers, (alltså utan vatten). Jag färgade även några blommor, men bestämde mig för att tavlan såg bättre ut utan dessa, däremot får ni se resultatet i filmen HÄR.

Jag hoppas ni får en riktigt bra dag! 😀

Materiallista:

Markers

Stämpeldyna (Carnation Red)

Mönsterpapper 1

Mönsterpapper 2

Gesso

Glitterpasta (Moonstone)

(Blommor)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s