Till we meet again…

13 mars 2020: Till we meet again…

Åh mina pyssliga vänner,

Sedan 2016 har jag bloggat för Instila. Det har varit lärorikt, utvecklande och väldigt väldigt roligt och jag hoppas ni har tyckt om det jag skapat.

Men nu är det dags för mig att lämna över till nya DTs att inspirera er. Vad bättre då att göra ett sista alster med de vackra papprena från Piatek Trzynastego ”Till we meet again”.

Jag har skar ut en rektangel som bakgrundspapper och stansade en tag från ett annat mönsterpapper med vackra blommor ur pappersblocket. Sedan klippte jag ut brevlådan, brevet och sigillet från klipparket som följer med blocket. Jag vek ett litet kuvert till brevet. På sigillet hade jag Glossy accents dom ju ger en 3D effekt.

Jag använde spetsen som ”hänge” för tagen. Sedan fäste jag Quotes stickers texten ”live, laugh, love” på cardstockremsor.

Jag stansade ut en bukett från Sizzix vackra blomsterdies och färglade dem med sk ink squishing teknik. Det betyder att du tar Distress ink dyna, trycker den mot en plastfilm tex. OH-papper. Sedan sprayar man vatten på trycket med en sprayflaska. Då bildas ink fläckar i små eller stora pölar beroende på hur mycket vatten du tar. Tryck ner pappret mot dessa. Upprepa tills du är nöjd. Resultatet blir en fläckig vattenfärgslook. Otroligt snyggt som bakgrunder eller på utstansade saker. Sist fäster jag buketten på tagen med ett vackert band och ett spänne. Så här blev det färdiga kortet:

Med det vill jag säga tack för mig och ”Till we meet again!”

// Pyzzlot Karin

Materiallista

Pappersblock Till we meet again

Sizzix blomsterdies

Big tags Crealies dies

Mini Distress Ink pads

Spets

Glossy accents 3Dlack

Quotes, textremsor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s