Kort till en man

9 april 2020: Kort till en man.

Det här blir mitt allra första inlägg här som inspiratör för Instila, det ska bli otroligt roligt och spännande med detta uppdrag och jag ser verkligen fram emot att inspireras och inspirera!

Kort till män kan ofta vara lite svårare att skapa, men en sak som kan vara bra är att veta vad mannen i fråga är intresserad av och sedan gå på det temat. Nu i karantäntider så kände jag att jag ville skicka ett kort till min kära far för att berätta att jag saknar honom, och jag vet ju att han gillar bilar. Därav fick det bli ett kort med bil-tema denna gång.

Kortet ser här ut som ett helt vanligt platt kort, men vikningen som jag har använt mig av överraskar när man öppnar det!

Jag har använt mig utav foam för att få upp mina bokstäver lite.

Ta hand om varandra därute, visa uppskattning för varandra och gör det bästa av situationen trots att det är som det är just nu. Lägg kanske ner lite extra tid på att skapa något till någon du håller kär 🙂 // Ronja

Materiallista
Nuvo Crystal drops

3D Pushout Book 8

Färgat cardstock

Alfabet- Dies

Tacky Glue

Foam – liknande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s