Födelsedagskort med swing

23 april 2020: Födelsedagskort med swing.

Idag tänkte jag dela med mig utav ett födelsedagskort som är roligt att ge bort och går att dekorera i all oändlighet så att det egentligen passar alla tillfällen. Det roliga med just denna kortvikning är att det ser platt ut när det ligger framför en men när man bestämmer sig för att öppna kortet så ”swingar” själva bilden ut från kortet.

Jag har valt att dekorera just detta kort med papper och 3d push outs ifrån Yvonne Creations, jag bara älskar just denna serie som heter Petit Pierrot. Det jag gillar är färgerna och de små figurerna som är både söta men också ser lite allvarsamma ut.


Jag måste också säga att jag älskar mina textstämplar ifrån CraftEmotions, finns så himla många fina hälsningar i detta kit med stämplar. Sen kunde jag såklart inte hålla mig ifrån crystal drops på framsidan i hörnen, jag är helt såld på dessa härliga droppar i flytande format som sedan stelnar till fina runda bling bling pärlor utan någon egentlig ansträngning 😀

Jag tänkte också dela mig utav ett tips här denna vecka. Som ni säkert såg på bilderna så är siffrorna upphöjda, detta har jag tidigare alltid gjort med foam men aldrig riktigt blivit nöjd över resultatet. Men nu för tiden, och även på detta kort så har jag använt mig av cardstock.
Jag har alltså stansat ut först de röda siffrorna och sedan ett gäng likadana siffror i svart. Sedan har jag helt enkelt bara limmat dit de svarta siffrorna lager på lager under de röda för att få den upphöjda effekten. Siffrorna blir både hårdare och stabilare och jag tycker det är ett grymt tips som gör mycket! Slänger med lite bilder här under så ni alla förstår vad jag menar 🙂

Det var allt för mig denna vecka, nu blir det till att ordna med fler idéer att dela med er. Åter till pysselbordet för lite själaro! Ta hand om er! / Ronja

Materiallista

Svart cardstock
Rött cardstock
Designpapper från Amy Design
3D push out från Amy Design
Stämpeldyna
Stämplar
Crystal drops från Nuvo
Dies med siffror
Lim

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s