Glitter Paint Izink Diamond

30 april 2020: Glitter Paint Izink Diamond.

Idag har jag skapat med Glitter paint izink Diamond i fokus. Det första alstret jag gjorde blev en 3D ram eller form av tittskåp.

Jag använde en liten ask som det varit pyssel i, grundade med akrylfärg och målade sedan med glitter paint för att få struktur och finish. I botten av asken byggde jag en månlandskap med designpapper från Lilly Luna. För att få 3d effekt tog jag kartongbitar och limmade fast under delar av motivet så att det blev olika höjd. Tanken är att jag ska sätta ett foto på en av de upphöjda delarna.

Jag gjorde även ett minialbum där jag använde Glitter paint izink Diamond för att skapa yta och passande ram för mica sheet bilderna jag tyckte passade så bra till. Även albumet fick papper ur Lilly Luna kollektionen.

Delarna utklippta och förberedda:

Framsida av minialbum:

Baksidan av minialbum:

Insidan av minialbum:

//Tina

Materiallista:

Cardstock

Glitter paint izink Diamond

Mica Sheet

Paperpack

Band

Lim

Kantdies

Foam tejp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s