Födelsedagskort med solnedgång

13 juni 2020: Födelsedagskort med solnedgång.

Hej,
Vädret den här våren har varit väldigt spännande. Vissa dagar har alla årstider passerat på samma dag. Ena dagen skiner solen och det är jättevarmt nästa dag regnar det i sidled och är nästan frost ute, i alla fall på morgonen. Nu längtar jag till sommaren och därför tyckte jag det passade bra med solnedgång som tema på kortet jag visar idag.

Bakgrunden har jag gjort med röd, orange och gul stämpelfärg från Memento och min blending tool. Jag började med den ljusgula nyansen i mitten, sen fäste jag en cirkel där jag ville ha solen och fortsatte med den ljusgula runt cirkeln. Därefter började jag i ytterkanterna med röd, sedan mörk orange, därefter ljus orange och avslutningsvis mörkgul som jag anslöt till det ljusgula i mitten.

När bakgrunden var klara tog jag bort cirkeln i mitten och stämplade med passande siluettstämplar och en text. Jag använde min stämpelplattform för att kunna stämpla med samma stämpel flera gånger och få så mörkt som jag önskade.

Jag gjorde en kortstomme av orange cardstock som jag skärt till 13,5 x 27 cm och vikt på mitten. Bilden ramade jag in med ett vitt papper och fäste sen på kortstommen med 2 mm foam tape.

Ha en bra dag!

// Sandra

Materiallista
Cardstock
Stämpelfärg lady bug, morocco, tangelo, cantaloupe, dandelion och tuxedo black
Stämpel blommor
Stämpel gräs
Stämpel ax
Stämpel text
Foam tape 2 mm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s