Popup kort med en massa peel-off stickers (Filmklipp)

22 juni 2020: Popup kort med en massa peel-off stickers (Filmklipp).

Idag har jag haft roligt med massa olika peel-off stickers. Även idag kommer dagens inlägg med en videosnutt. Under pysslets gång fick jag en idé om att göra ett bröllopskort. Det ser ut som en lyxig tårta inuti kortet som poppar ut.eller kanske lyxiga bröllopspresenter på hög. Bara fantasin har sina gränser. Efter jag skurit och bigat insidan efter alla konstens regler så limmar jag den inuti kortbasen. Sätter bara lim runt kanterna så att popupdelen blir fri att kunna komma ut.

Måtten säger jag på videosnutten men man kan ju göra större och andra mått än jag gjort på detta kort. Det viktiga är att man skär jämna snitt och bigar rakt så det blir snygga paket/tårta. Sen gick jag loss på massa peel-off stickers. Det blev ganska coolt tycker jag.

Du hittar filmklippet HÄR.

Avslutade med att sätta peel-off hörn och så blev det ett bröllopskort.

Materiallista

Cardstock

Peel-offs hörn

Peel-offs alfabete

Peel-offs garland

Peel-offs blommor

Peel-offs löv mm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s