Frossa i peel-off stickers

15 juli 2020: Frossa i peel-off stickers.

Idag har jag riktigt rotat runt i mina peel-off stickers och då kom idén om att jag ville göra ett pocket letter med stickers. Jag börjar med att skära till ett vitt papper i 6,5 x 9,2 cm stora bitar, totalt 9 st. Med en ”fingerdutt” smetar jag på olika färger av Oxide. Eftersom Oxide-dynorna aktiveras med vatten så sprayar jag även på det. Om det kommer för mycket vatten kan man bara torka lite med en torr trasa eller papper. För att göra ytterligare en effekt gör jag små prickar med den ljusaste rosa Oxide sprayen. Det gör jag genom att ta upp färgen på en pensel och sedan lätt slå på penseln över arken.

När all färg är helt torr så är det dags att dekorera och här har jag verkligen gått loss på mina peel-offs.

För att få klistermärkena att sticka fram mer kan man ju färga in dem, men idag tycker jag detta blev perfekt. Nu ska jag bara fylla mitt pocket letter med kul pysselsaker och skicka det vidare till en pysselkompis.

Materiallista

Peel-off stickers
Blommor 1031
Hörn 1022
Hörn 844
Höstlöv 1029
Grenar 929
Blombård 7047
Ballonger 7031
Alfabet 1251
Cirkel 1144
Kvadrat 1145
Siffror 815

Övrigt
Distress Oxide
Distress Oxide spray
Blender ”fingerdutt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s